Raamfolie zelf ontwerpen

Ontwerp zelf uw raamfolie / glasfolie en bestel uw eigen ontwerp direct online.

Ga direct aan de slag:

1. Kies een ontwerp om te bewerken
2. Vul het formaat in
3. Bewerk de tekst of voeg tekst toe
4. Kies het lettertype
5. Voeg illustratie of kader toe
6. Wijzig de indeling
7. Klaar? Bestellen maar.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Raamfolie kopen

Als u raamfolie wilt kopen, dan kunnen wij bij Sticker Atelier u van dienst zijn. Raamfolie kopen doet u waarschijnlijk met een goede reden. Wilt u bijvoorbeeld meer privacy? Het buitenlicht verminderen? Of wilt u juist zorgen voor een stukje gezelligheid door middel van decoratief raamfolie. De mogelijkheden zijn ongekend. Ook voor uw bedrijf kunt u natuurlijk raamfolie kopen? Zo maakt u uw (potentiële) klant direct duidelijk dat hij/zij aan het goede adres is. Daarnaast is het ook nog eens goed voor uw branding.

Raamfolie of glasfolie?

Waar de één vaak spreekt over raamfolie, spreekt de ander over glasfolie of etsfolie. Voor u is belangrijk: de drie termen zijn hetzelfde. Er zit geen verschil tussen raamfolie en glasfolie of etsfolie. Wel zit er een belangrijk verschil tussen de manier van aanbrengen. Bij raamfolie of glasfolie zijn er twee soorten folies, namelijk zelfklevend of statisch.

Zelfklevend raamfolie

Bij zelfklevend raamfolie is de achterzijde voorzien van een kleeflaag. Een soort sticker eigenlijk. Om het best zelfklevend raamfolie te plaatsen is het verstandig om eerst het raam een beetje nat te maken (met een druppeltje sop). We leggen je op deze pagina uit waarom dit het beste is.

Statisch raamfolie

Statisch raamfolie hecht niet door middel van een plakrand, maar hecht zich (zoals de naam al doet vermoeden) door elektrische spanning. Deze elektrische spanning zit tussen het raam en de folie. Omdat de praktijk is dat de raamfolie blijft zitten, leveren wij geen statische raamfolie. Bovendien zouden bij verwijderen alle losse delen in bv. de letters ook weer apart moeten worden aangebracht. Ook de levensduur is zeer kort van statische raamfolie.

Verschillende soorten raamfolie

Bij Sticker Atelier kunt u verschillende soorten raamfolie kopen. Onze meest populaire raamfolies zijn:


Natuurlijk kunt u bij ons ook zelf raamfolie ontwerpen. Met onze online software helpen wij u een graag. U kunt kiezen uit onze ontwerpen en deze aanpassen of vanaf nul beginnen.

Koop nu uw raamfolie

Raamfolie kopen voor uw huis of kantoor? Bent u op zoek naar een plek waar u uw raamfolie zelf kunt opwerpen? Dan bent u bij het Sticker Atelier aan het juiste adres! U ontwerpt. Wij leveren! Heeft u een vraag? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 038 3334558.