Retourneren, Ruilen & Garantie

Ik heb een verkeerd produkt besteld, mag ik dit terugsturen?

Al onze stickers worden speciaal in opdracht vervaardigd, rekening houdend met de bestelde kleur, maat, enz. In verband met dit maatwerk kunnen wij helaas geen produkten retour nemen of ruilen.

 

De stickers zijn anders dan ik had besteld, wat nu?

Ook bij ons worden er af en toe fouten gemaakt. Wanneer de stickers afwijken van hetgeen op uw opdrachtbevestiging staat vermeld verzoeken wij u binnen 3 werkdagen, na ontvangst van de stickers, contact met ons op te nemen voor een passende oplossing. Gebruik de stickers in geen geval, dan gaan we er vanuit dat u de stickers toch geaccepteerd heeft. Neem ook bij twijfel dus eerst contact met ons op!

 

De stickers plakken niet op de ondergrond

De stickers plakken het beste op een gladde of vrijwel gladde ondergrond, autolakken, gelakte deuren e.d, spiegels, ramen, tegels met latex gesauste muren, enz. Op een fijne gestructureerde ondergrond kunt u de sticker iets soepeler maken door hem licht te verwarmen met een (haar) föhn, de structuur blijft meestal ook zichtbaar in de sticker.

Op muren met kalkhoudende muurverf, zoals Farrow & Ball, hebben wij minder goede ervaring. Overweeg dan om een verfsjabloon te gebruiken en deze met uw eigen verf in te schilderen of plak de sticker op een paneel en hang dit op.

Twijfelt u over de ondergrond dan kunt u ook eerst een kleurstaal bestellen en hiermee de ondergrond testen. Laat de sticker tenminste 2 uur zitten alvorens hem weer te verwijderen om zeker te zijn van een goede hechting. Ook hierbij kunt u eventueel een föhn gebruiken bij het aandrukken, de sticker en lijmlaag worden er iets soepeler van en het hecht dan beter. Blijft de sticker dan nog niet zitten dan is deze ondergrond niet geschikt.

Bij iedere bestelling leveren wij ook een proefsticker mee, zodat u altijd de mogelijkheid heeft eerst te testen en desgewenst de sticker ergens anders kunt opplakken waar wel een goede hechting is.

 

Krijg ik ook plakgarantie?

Stickers en Raamfolie geplakt door Sticker Atelier:

Als wij de stickers of raamfolie bij u komen opplakken dan heeft u uiteraard de garantie dat dat ook goed en vakkundig gebeurd. Het risico dat het niet goed gaat is dan volledig voor ons. Wij geven dan ook een half jaar garantie op een goede hechting op de ondergrond.

 

Stickers en Raamfolie NIET geplakt door Sticker Atelier:

Om misverstanden te voorkomen vragen we u de raamfolie/stickers vóór het opplakken altijd goed te controleren op produktiefouten. Is iets niet goed of twijfelt u neem dan EERST contact met ons op om te overleggen, voordat u begint met het verwerken. Verdere verwerking is voor eigen risico en dan gaan we er vanuit dat u de raamfolie/stickers toch geaccepteerd heeft.

Bij iedere bestelling leveren we een uitgebreidde handleiding mee, waarin ook enkele aandachtspunten staan om extra alert op te zijn. Voor het opplakken van raamfolie hebben we ook nog een filmpje om een en ander te verduidelijken. We proberen het zo duidelijk mogelijk uit te leggen, maar dat is geen garantie dat het ook goed gaat. Een juiste montage van stickers en raamfolie is afhankelijk van diverse factoren, zoals de ondergrond, temperatuur, voorbehandelen van zowel de ondergrond als de stickers en raamfolie zelf en het uiteindelijke opplakken. Achteraf kunnen wij deze punten nooit controleren, daarom kunnen wij geen garantie geven wanneer u bent begonnen met de raamfolie / stickers te verwerken.

Na aanvang van het monteren beperkt de garantie zich tot de kleurechtheid en krimp.