Handleiding verfsjabloonfolie plakken

Met onze verfsjablonen kunt u een afbeelding schilderen in uw eigen kleur. Wij gebruiken hiervoor speciale sjabloonfolie die na de schilderklus weer makkelijk te verwijderen is. Het gebruik ervan is heel eenvoudig als u zich aan onderstaande instructies houdt.

Belangrijk: Gebruik onverdunde verf.

1.   Maak de ondergrond in de juiste kleur. Wacht minimaal 2 weken (richtlijn), zodat de ondergrond echt door en door droog is.
2. Verfsjabloon1 Plak het verfsjabloon op zoals beschreven staat in de plakinstructies, gebruik de droge methode.
3. Verfsjabloon2 Druk alle randen nog eens goed aan. Gebruik een (haar)fohn en verwarm de sticker iets tijdens het aandrukken. Vooral op niet gladde ondergronden is dit een belangrijke stap. Voor een strak eindresultaat mag er geen verf onder het sjabloon kunnen komen.
4. Verfsjabloon3 Tamponeer met een kwast de afbeelding in in dunne laagjes totdat de hele afbeelding goed bedekt is.
5. Verfsjabloon4 Laat de verf iets aandrogen.
6. Verfsjabloon5 Verwijder het verfsjabloon voorzichtig in een hoek van 0 tot 30 graden. Het verwijderen van stukjes sjabloonsticker middenin de afbeelding gaat het makkelijkst met een hobbymesje.
7. Verfsjabloon6 Mocht er onverhoopt toch wat verf onder het verfsjabloon zijn gekomen werk dit dan met een penseeltje voorzichtig bij nadat de verf droog is.

Wij wensen u veel plezier van uw afbeelding.