Raamfolie bedrijven

Raamfolie / Glasfolie bedrijven met uitgesneden logo en/of bedrijfsnaam. De raamfolie wordt op maat gemaakt, diverse mogelijkheden qua lettertype, kleur e.d. Ontwerp online uw persoonlijke raamfolie en bestel direct met onze designmodule.
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Raamfolie nodig voor uw bedrijf? Sticker Atelier heeft vele soorten raamfolie voor bedrijven! Met raamfolie laat u op een makkelijke en mooie manier uw bedrijfsnaam en/of logo op het raam zien. U kunt kiezen uit vele designs, welke u naar uw voorkeuren kunt aanpassen. Stickers kunnen rond, breed en langwerpig zijn en komen in vele formaten. Ook grote raamfolie voor bedrijven is mogelijk! Wij maken de folie geheel voor u op maat. Onze raamfolie voor bedrijven past dus altijd.

Raamfolie voor uw bedrijf in vele kleuren

Zoekt u raamfolie voor uw bedrijf in kleur? Dat leveren wij ook! Al onze designs zijn ook te bestellen in de andere kleuren raamfolie. Daarnaast kunnen wij ook een full-color print op geëtste raamfolie voor u maken. Let hierbij op dat een lichte kleur op geëtste raamfolie minder goed zichtbaar is. Intensere kleuren zijn daardoor beter geschikt voor uw print op geëtste raamfolie. U kunt de raamfolie voor bedrijven geheel naar uw wens aanpassen in onze designmodule. Ook lettertype kunt u hierin naar wens aanpassen. Is het ontwerp geheel naar wens? Dan kunt u direct bestellen!

Aandachtspunten raamfolie voor bedrijven

Om precies het ontwerp van raamfolie voor uw bedrijf te kunnen bestellen, zijn er een paar dingen waar u goed op moet letten bij het ontwerpen in de designmodule. Allereerst is het belangrijk dat u goed let op welke delen weg worden gesneden uit de raamfolie. In de designmodule zijn de delen die blijven, aangegeven met grijs. Alles met een andere kleur zal uit de folie worden gesneden. Natuurlijk krijgt u de bedrijfs raamfolie nog steeds geleverd in de kleur van uw keuze. Uw ontwerp zal precies zo door ons worden overgenomen zoals u het heeft ontworpen in de designmodule. Eventuele typfouten zullen dus niet door ons worden verbeterd. Dit om te voorkomen dat het design niet precies zo wordt geleverd zoals u het heeft bedoeld. Let daarom goed op dat u niet per ongeluk een hoofdletter of spatie te veel heeft gebruikt! Wilt u grote raamfolie voor uw bedrijf? Weet dan dat de raamfolie in meerdere delen wordt geleverd wanneer beide zijden van de folie groter zijn dan 1180 mm.

Raamfolie voor bedrijven bestellen

Bestel nu uw ontwerp raamfolie voor bedrijven via onze designmodule en u heeft het al snel in huis! Wij doen altijd ons best om bestellingen binnen 3-4 werkdagen te verzenden. Het is ook mogelijk om op afspraak uw bestelling bij ons af te halen. Zo hoeft u niet te wachten op de post en heeft u de raamfolie voor uw bedrijf nog sneller. Ziet u het niet zitten om de folie zelf te plakken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden om de raamfolie bij uw bedrijf door ons te laten aanbrengen. Sticker Atelier helpt u graag. Ontwerp en bestel nu uw raamfolie voor bedrijven makkelijk in onze designmodule!