Stickers full color

Stickers full-color geprint op div. soorten stickerfolie.
Op voorraad
SKU
SFC

Kies Uw Eigen Opties

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: jpg, jpeg, gif, ai, eps, pdf, psd, tif, t

Overzicht

€ 0,00

Stickers full-color geprint op div. soorten stickerfolie naar eigen ontwerp op maat gemaakt. Afwerking naar keuze. Geen minimum afname!

Full color stickers

Met eco-solvent inkten geprinte stickers op diverse materialen. Kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Geschikt voor vlakke tot vrijwel vlakke ondergronden. Toepassingen op bv. glas, voertuigen, deuren, metaal, e.d.

Wit glanzende stickerfolie, permanent
Polymeer witte glanzende folie met permanente belijming. Bestand tegen weersinvloeden en een levensduur voor de middellange termijn.

Wit glanzende stickerfolie, belvrij

Polymeer witte glanzende folie die door de speciale lijmlaag makkelijker bellenvrij te plakken is. Uitsluitend geschikt voor droog plakken. Levensduur voor de middellange termijn. 

Wit glanzende stickerfolie, verwijderbaar

Polymeer witte glanzende folie met een lijmlaag die weer makkelijk te verwijderen is. De levensduur is enkele jaren. 

 

Wit matte stickerfolie, permanent

Polymeer witte matte folie met permanente belijming. Bestand tegen weersinvloeden en een levensduur voor de middellange termijn. 

Transparant glanzende stickerfolie, permanent

Polymeer transparante / doorzichtige stickerfolie met permanente belijming. Bestand tegen weersinvloeden en een levensduur voor de middellange termijn. Let er bij uw afbeeldingen op dat lichte kleuren slecht zichtbaar zijn (tenzij op een lichte ondergrond wordt geplakt) en wit geen printkleur is. De print blijft ook doorzichtig. 

Gaatjesfolie

Polymeer witte stickerfolie met kleine gaatjes geschikt voor bv. reclame op (auto)ramen.  Het is bedoeld voor montage aan de buitenzijde van het glasoppervlak van reclame en decoraties. Het is wél mogelijk om van binnen naar buiten te kijken. Gaatjes van 1,5 mm.

Lamineren

De stickerfolie kan nog extra afgewerkt worden met een laminaatlaag. Dit beschermt de print beter tegen UV inwerking waardoor de levensduur wordt verlengd. Tevens wordt de print beschermd tegen krasjes door bv. zand.

U kunt kiezen voor glans of mat lamineren.

Lamineren gaatjesfolie

Om verminderd zicht door vocht en vuil te voorkomen (bij bv. voertuigen en bij buitengebruik), is het aan te raden de folie te lamineren. Het laminaat wordt op overmaat los meegeleverd en kunt u er ter plekke overheen plakken en bijsnijden.

Waarom berekenen we opstartkosten?

Dit is om de kosten te dekken om o.a. uw bestand geschikt te maken voor verwerking tot stickers,  instelkosten en materiaal verlies. Op deze manier kunnen we bij grotere aantallen toch de kosten laag houden.

Wanneer u meerdere soorten stickers tegelijk wilt bestellen van hetzelfde materiaal/afwerking dan bestaat de mogelijkheid dat u deze opstartkosten slechts eenmaal hoeft te betalen als we uw order dan gecombineerd kunnen verwerken. Indien dit op uw bestelling van toepassing is dan nemen we hierover contact met u op.

Hoe wordt het berekend?

Het bedrag van de opstartkosten wordt verwerkt in de stuksprijs, hoe groter het aantal hoe lager de opstartkosten dus per sticker zijn.

Voorbeeld berekening bij stickers 10 x 10 cm wit glanzend, niet gelamineerd, rechthoekig

Bij 1 stuk: € 18,01

Bij 10 stuks: € 2,26 per stuk, totaal: € 22,60

Bij 100 stuks: € 0,68 per stuk, totaal: € 68,00

Hier kunt u lezen hoe u uw bestanden het beste kunt aanleveren voor een goede afdruk.

Extensies/Bestandsformaat:

Uw bestand mag de volgende extensies hebben:
*.jpg/*.jpeg
*.gif
*.ai
*.eps
*.psd
*.png
*.pdf
*.tif/*.tiff

Om het te kunnen printen worden afbeeldingen in RGB modus door ons omgezet naar CMYK kleuren. Hierbij kan een kleine afwijking optreden, dit is niet te voorkomen.

Resolutie:

Lever uw bestand bij voorkeur aan in een zo hoog mogelijke resolutie. De kwaliteit van de afdruk is afhankelijk van de kwaliteit van het bestand (hoge kwaliteit 300dpi). Bij afdrukken van grote formaten kan meestal met een minder hoge kwaliteit (72 dpi) worden volstaan, omdat deze afbeeldingen meestal bedoeld zijn om van grotere afstand te bekijken.

Voor een goede afdruk of een kwaliteitsafdruk heeft uw bestand een minimum aantal pixels nodig:

afdrukformaat     goede afdruk (72 dpi)     hoge kwaliteits afdruk (300 dpi)
10 x 10 cm     288 x 288 px     1200 x 1200 px
30 x 30 cm     864 x 864 px     2250 x 2250 px
50 x 50 cm     1440 x 1440 px     6000 x 6000 px
80 x 80 cm     2304 x 2304 px     9600 x 9600 px
100 x 100 cm     2880 x 2880 px     12000 x 12000 px
120 x 120 cm     3456 x 3456 px     14400 x 14400 px

 

Twijfelt u of uw bestand geschikt is voor het gewenste formaat, mail het bestand dan naar ons dan beoordelen wij het voor u. Laat ook weten waarvoor u het wilt gebruiken. Ga liever niet in bv. Photoshop op voorhand al extra pixels aanmaken.

Tekst:

Heeft u tekst op uw afbeelding geplaatst dan moet u deze omzetten naar contouren om te voorkomen dat de tekst wordt omgezet naar een ander lettertype als wij uw lettertype niet hebben. 

Beeldverhouding:

De meest gangbare beeldverhoudingen van camera's zijn 3:2, 4:3 en 16:9. Heeft het afdrukformaat een andere verhouding dan de afbeelding dan wordt de afbeelding iets bijgesneden. Wijkt het erg veel af dan nemen we even contact met u op om het te overleggen.

Auteursrecht/Portretrecht:

Voor eventuele auteursrechten en portretrechten op een foto of afbeelding bent u zelf verantwoordelijk.