Sticker ontwerpen

Wilt u een sticker laten ontwerpen op verschillende stickerfolie? Ontdek de mogelijkheden bij Sticker Atelier. Op deze stickers kunt u alles laten ontwerpen wat u wilt. Denk hierbij aan een logo, foto of andere afbeelding. Alleen tekst kan natuurlijk ook ontworpen worden op deze sticker. Op deze manier kunt u als bedrijf of particulier een statement maken. Met de juiste sticker kunt u zich onderscheiden van de concurrenten. Een sticker kunt u ontwerpen in verschillende soorten en maten. Sticker Atelier ontwerpt stickers op maat.

Maatwerk is onze specialisatie

Ieder ontwerp is anders. Elk bedrijf of particulier ook. Daarom snappen wij dat elk sticker ontwerp verschilt. Sticker Atelier is gespecialiseerd in het ontwerpen van stickers. Een sticker ontwerpen en laten bedrukken hoeft niet duur te zijn. Ook aan maatwerk hoeft niet altijd een duur prijskaartje te hangen. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Hierdoor krijgt u een goed overzicht van het kostenplaatje. De stickers worden uitgesneden op stickerfolie van hoge kwaliteit.

Ontdek de mogelijkheden

Sticker ontwerpen? Voor het ontwerp van de sticker kunnen veel kleuren gebruikt worden. De kleuren zijn ondoorzichtig en niet-lichtdoorlatend. Daarnaast kunt u ook kiezen voor doorzichtige kleuren stickerfolie. Op onze website hebben wij de kleuren goed aangegeven. Deze kleur kan wel verschillen van de kleurweergave op uw monitor. Voor een goed overzicht van de kleur kunt u het best kleurstalen bestellen. De keuze is om Full-color stickers te laten bedrukken. Ook kunt u kiezen voor raamfolie met Full-color print.

Bestelinformatie

De eerste stap houdt in de sticker ontwerpen. Vervolgens gaat u de sticker bestellen. Na de bestelling ontvangt u altijd een orderbevestiging. Bekijk even uw spam inbox. Hier kan die namelijk ook in beland zijn. Heeft u de orderbevestiging niet ontvangen? Neem dan contact met ons op. Annuleren is niet meer mogelijk als u de orderbevestiging hebt ontvangen. Dit geldt hetzelfde voor het wijzigingen van de bestelling. Tijdens de productie werken wij specifiek en nauwkeurig. Zo weet u zeker dat u de sticker met de juiste kleuren ontvangt.

Een sticker ontwerpen?

Wilt u een eigen sticker ontwerpen? Sticker Atelier maakt voor u de juist bedrukte sticker. Doe alvast inspiratie op de website op. Geef vervolgens uw wensen door. Wij ontwerpen en bedrukken de sticker compleet volgens verwachtingen. Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ons telefonisch bereiken via: 038 - 333 4558. Een sticker ontwerpen doet u bij Sticker Atelier.