Over Sticker Atelier

Al jaren werken we als zelfstandige in een klein, maar dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van stickers, raamfolie, canvas en spandoeken. Wij werken met hart en ziel om vooral een mooi produkt te maken. Belangrijkste drijfveer is om creatief bezig te zijn en stickers, raamfolie e.d. te maken voor o.a. uw bedrijf maar ook voor uw woonkamer, keuken, slaapkamer, kinderkamer, kantoor, laptop, boot, auto, enz. Stickers waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Stickers op maat

Omdat iedere situatie weer anders is hebben wij ons gespecialiseerd in stickers, raamfolie e.d. speciaal voor u op maat gemaakt. Dat maatwerk niet altijd duur hoeft te zijn bewijzen wij als u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt. Ook uw reclamestickers kunnen wij verzorgen.

Sticker kwaliteit

Onze stickers worden uitgesneden uit stickerfolie van hoogwaardige A-kwaliteit met een lange levensduur. De stickers kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast.

Wij werken hoofdzakelijk met stickerfolie van Oracal, Avery en Mactac.

Milieu:

groenewereldMet onze eigen zonnepanelen en een windmolen voorzien wij volledig in onze energiebehoefte.

Onze website draait op servers die zeer efficiënt omgaan met energie en tot wel 70% op energie besparen, ook draaien ze op 100% groene stroom.

Alle door ons geleverde stickers zijn cadmiumvrij en dus minder belastend voor het milieu.

Maar wij realiseren ons dat we er nog niet zijn. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om nog meer te vergroenen. Zo dragen wij ons steentje bij aan een schoner milieu voor ons en onze kinderen.

Zoekwoorden: decoratiestickers, muurstickers, interieurstickers, muurdecoratie, wanddecoratie, autostickers, stickers brommer, muursticker, tuning stickers, stickers kinderen, laptop stickers, kenteken sticker, muurstickers kinderkamer, muurteksten, wandstickers, decoratiesticker, decoratie dieren, decoratie kinderkamer, reclamesticker, raamfolie, etsfolie, glasfolie, verfsjabloon, verfsjablonen, raamstickers, pictogrammen, bootstickers, wandsticker