Raamfolie bedrijven

Raamfolie / Glasfolie bedrijven met uitgesneden logo en/of bedrijfsnaam. De raamfolie wordt op maat gemaakt, diverse mogelijkheden qua lettertype, kleur e.d. Ontwerp online uw persoonlijke raamfolie en bestel direct met onze designmodule.
4 item(s)
Stel een Oplopende Directie in
 1. B03-neg: Openingstijden van raamfolie

  Vanaf € 28,00
  Openingstijden (of een andere tekst) van raamfolie (of een van de andere kleuren). Negatief: wat grijs is op de afbeelding wordt geleverd, dat is de raamfolie/sticker. De prijs is afhankelijk van het opgegeven formaat. U ontvangt vooraf een afbeelding ter goedkeuring. Zelf uw ontwerp maken? Klik hier: raamfolie / glasfolie zelf ontwerpen en direct bestellen.

 2. B03: Openingstijden

  Vanaf € 28,00
  Raamfolie (of een van de andere kleuren) rechthoekig met daarin de openingstijden of een andere tekst uitgesneden. De prijs is afhankelijk van het opgegeven formaat. U ontvangt vooraf een afbeelding ter goedkeuring. Zelf uw ontwerp maken? Klik hier: raamfolie / glasfolie zelf ontwerpen en direct bestellen.

 3. Raamfolie met logo en/of bedrijfsnaam B01

  Vanaf € 28,00
  Raamfolie (of een van de andere ondoorzichtige kleuren) langwerpig met uw logo en/of bedrijfsnaam uitgesneden. Ook kunt u uw slogan o.i.d. er uit laten snijden. Standaard in 1 kleur geleverd. Combinatie met meerdere kleuren is mogelijk: prijs op aanvraag. Dit kunt u dan ter plekke in/op elkaar plakken De prijs is afhankelijk van het opgegeven formaat. U ontvangt van ons per mail een afbeelding ter goedkeuring. Zelf uw ontwerp maken? Klik hier: raamfolie / glasfolie zelf ontwerpen en direct bestellen.

 4. Ontwerp Zelf Raamfolie / Stickers

  Vanaf € 28,00

  Geetste raamfolie (of een van de andere kleuren) met daarin uw naam/namen en/of huisnummer uitgesneden.

  Voor u gaat ontwerpen, leest u eerst onderstaande aandachtspunten even door:

  • De prijs is afhankelijk van het opgegeven formaat.
  • Wat u in het ontwerp grijs maakt wordt uiteindelijk de raamfolie / sticker in de kleur die u heeft gekozen. Wat een andere kleur heeft in uw ontwerp wordt eruit gesneden, daar zit dus niets.
  • Om tijdens het ontwerpen een goed beeld te krijgen hoe het eruit komt te zien adviseren we u om in 2 kleuren te ontwerpen. Zo ziet u goed wat eruit gehaald wordt en wat blijft zitten i.v.m. overlappende delen.
  • Klikt u op het vraagteken in de linkerbalk dan komt u in de ontwerpstudio handleiding. Hierin worden de verschillende knoppen en hun mogelijkheden uitgelegd.  Het scherm opent in een nieuw venster, u kunt het dus naast uw ontwerp raadplegen.
  • Wanneer beide zijden groter zijn dan 1180 mm dan wordt de raamfolie / sticker in meerdere delen geleverd.
  • De raamfolie / sticker wordt exact gemaakt zoals u het ontwerpt.
  • Alle leestekens, spaties, hoofdletters e.d. worden overgenomen. Controleer uw tekst dus goed op eventuele fouten.
  • Standaard geleverd zodat u de raamfolie aan de binnenzijde plakt en van buitenaf leesbaar is (optie gespiegeld). Dit kunt u evt. wijzigen.
  • Bijzondere wensen kunt u bij de opmerkingen vermelden.
4 item(s)
Stel een Oplopende Directie in