Stickers en raamfolie op maat gemaakt

 

 

Stickers en raamfolie op iedere maat gemaakt!

 

Maatwerk is onze specialisatie

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van betaalbaar maatwerk in stickers, raamfolie, canvas en spandoeken. 

 

Stickers en raamfolie:

Stickers zijn er in vele soorten en maten. We hebben geen minimumafname en maken stickers van een paar millimeter tot een paar meter en meer. Klik op stickers voor een overzicht van de diverse mogelijkheden.

Raamfolie / Glasfolie kan worden voorzien van bv. uw naam en huisnummer. Ook maken we voor u raamfolie met logo of bedrijfsnaam eruit gesneden. Voor een minder persoonlijke raamfolie hebben we effen raamfolie of raamfolie met patroonranden en raamfolie met afbeeldingen in ons assortiment. Klik op raamfolie om naar de verschillende categoriën verder te gaan. Alle raamfolie / glasfolie kunnen we op iedere maat maken! Ook zijn al onze afbeeldingen leverbaar in raamfolie.

Verfsjabloonfolie is een stickerfolie met een speciale lijmlaag die makkelijk weer te verwijderen is. Al onze afbeeldingen zijn ook leverbaar in verfsjabloonfolie. Klik op verfsjabloonfolie voor meer informatie hierover. 

 

Laat u inspireren door de vele voorbeelden stickers in onze webwinkel. Zit uw idee er niet bij? Geen nood, stuur ons een bericht met uw wensen en wij proberen ook wat voor u te betekenen. 

Met regelmaat wordt ons assortiment stickers en raamfolie uitgebreid/aangepast.

 

Canvas en Banners / Spandoeken:

Maar we maken meer: Ook voor een afdruk op canvas of voor uw spandoeken en banners kunt u bij ons terecht.

 

Montage van stickers en raamfolie

Liever niet zelf de stickers en/of raamfolie plakken? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen, vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan. Vermeld ook het montageadres erbij.

 

Tip: Voeg de site toe aan uw favorieten om later nog eens terug te komen.